Waarom zou ik aanstekers bedrukken met mijn logo?

Als je iets of iemand wilt promoten kan je dit op verschillende manieren doen. Je kan bijvoorbeeld iets laten bedrukken met een leuke tekst of logo om vervolgens weg te geven als intern relatiegeschenk of om op beurzen weg te geven. Maar wat ga je dan bedrukken? Er is zoveel keuze. Pennen, paraplu’s, notitieboekjes of bijvoorbeeld aanstekers. Waarom zou ik aanstekers bedrukken met een logo of tekst? Dat leggen we hieronder uit.

Aanstekers voor ieder huishouden

Een aansteker kan ieder huishouden wel gebruiken. Naast zakaanstekers zijn er bijvoorbeeld ook gasaanstekers, plasma aanstekers, stormaanstekers en elektronische aanstekers. Allen hebben ze hun eigen voordelen en zijn ze geschikt voor andere doeleinden.
Wil je bijvoorbeeld kaarsen aansteken of de open haard? Dan is een gasaansteker erg handig om te gebruiken. Een gas aansteker heeft namelijk een lange slurf, waardoor je gemakkelijker bij de plek komt die je aan wilt steken, zonder je vingers te branden. Gebruik je aanstekers veel buiten? Dan raden we aan om een stormaansteker te gebruiken. Zo heeft elke aansteker zijn doeleinden.

Veel keuze in aanstekers

Aanstekers bestaan al sinds rond 1900 en dat betekent dat aanstekers veel tijd hebben gehad om zich te ontwikkelen tot wat ze nu zijn. Doordat aanstekers al zolang bestaan, betekent dit ook dat de keuze in aanstekers enorm is. Niet alleen qua functie van de aansteker, maar ook qua kleur en vorm. Hierdoor is er altijd een aansteker die bij jouw huisstijl past. Je kan zelfs aanstekers helemaal custom made laten maken.

Veel bedrukkingsmogelijkheden

Dit wist je misschien niet van een aansteker, maar aanstekers bieden uitstekend bedrukkingsmogelijkheden. De houder van de aansteker (waar het gas meestal in zit) is namelijk helemaal te bedrukken zoals jij wilt. Of dat nu in 1 kleur is of helemaal een full color, je bepaalt het helemaal zelf. Hierdoor heb je veel vrijheid en kan je veel boodschappen kwijt op een aansteker. En of dit nu op een zakaansteker, gasaansteker of stormaansteker is, dat bepaal wederom jij.

Aanstekers zijn goedkoop

Een belangrijke reden om aanstekers te laten bedrukken, is dat aanstekers relatief goedkoop zijn. Zo heb je al 5000 bedrukte aanstekers voor nog geen €0,25 per stuk. Je krijgt dus enorm veel voor weinig. Daarnaast gaan aanstekers relatief lang mee en worden ze ook vaak gebruikt door de ontvangen. Als jij dan jouw logo op de aansteker laat drukken, krijgt jouw bedrijf dus veel naamsbekendheid. En dat wil ieder bedrijf toch? Laat nu jouw aanstekers bedrukken bij BudgetGift.nl en zorg dat jij bedrijf gezien wordt.

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Boazmultimedia.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart